2. prosinca 2017.

O nama

Košćal d.o.o. proizvodno je društvo koje se bavi proizvodnjom drvnog asortimana – certificiranih tipova paleta, briketa, elemenata za ambalažu i custom made drvnog namještaja industrijskog stila.

Društvo, osnovano 1994. godine, svoj uspjeh zahvaljuje dugogodišnjem razvoju poslovanja u izazovnoj okolini i vremenima.

Tijekom proteklih godina, Društvo se razvijalo organskim rastom – ulaganjem u modernizaciju tehnologije i učinkovitost proizvodno-poslovnih procesa, poboljšanjem radnih uvjeta, zapošljavanjem novih zaposlenika te širenjem proizvodnog asortimana.

Konstantnim ulaganjem u razvoj, Košćal d.o.o.  se, od skromnih početaka orijentiranih na domaće i lokalne kupce, razvio u respektabilno srednje društvo otvoreno izvozu i međunarodnoj suradnji.

Naša uspješna poslovna priča prepoznata je i od strane poslovne zajednice.

Dobitnici smo nagrade “Zlatna kuna” Hrvatske gospodarske komore za najuspješnije društvo srednje veličine u Republici Hrvatskoj u 2022. godini, kao i nagrade “Zlatna kuna” Hrvatske gospodarske komore za najuspješnije društvo srednje veličine u Sisačko-moslavačkoj županiji u 2022. godini.

Baza svake poslovne priče je drvena paleta, stoga smo na tržištu već 29 godina koje slavimo 2023. godine.