14. siječnja 2019.

Privatnost

Podaci o nama

Mi smo društvo Košćal proizvodnja drvene ambalaže d.o.o. sa sjedištem u Rudničkoj ulici 7, Gornja Jelenska, HR – 44317 Popovača.
Adresa naše web-stranice je: https://koscal.hr.
Možete nas kontaktirati na koscal@koscal.hr

Koje osobne podatke prikupljamo i zašto?

Koristimo WordPress platformu koja pokreće ovu web stranicu i koja ima svoje kolačiće potrebne za funkcioniranje web stranica na WordPress platformi. WordPress prikuplja podatke neovisno o nama, odnosno za te kolačiće nismo nadležni. Društvo Košćal ne prikuplja osobne podatke posjetitelja, osim podataka prikazanih zaslonu korisničkog profila kod registriranih korisnika te podatke iz komentara, za što postoji opcija korištenja, ali se trenutno ne koristi. Sukladno našem planu web stranice koji odgovara našim potrebama nismo u mogućnosti prikupljati analitičke podatke tzv. SEO optimizacijom i specijaliziranim kolačićima niti isto koristimo.

Komentari

Ukoliko su komentari onemogućeni kao što je trenutno, odnosno kad ne postoji mogućnost komentiranja, ne prikupljamo nikakve podatke. Ukoliko su komentari omogućeni, prilikom upisa komentara na web-stranici, prikupljamo podatke napisane u komentaru, ime, e-mail, IP adresu posjetitelja te string korisničkog agenta preglednika kako bismo lakše detektirali spam.

Postoji mogućnost da je anonimizirani string, kreiran iz vaše adrese e-pošte (koji se također zove hash), dostavljen Gravatar servisu kako bi oni provjerili koristite li ga. Pravila privatnosti Gravatar servisa su dostupna ovdje: https://automattic.com/privacy/. Nakon odobrenja Vašeg komentara, Vaša profilna slika je javno vidljiva u kontekstu Vašeg komentara.

Kontakt upiti

Čuvamo poslane podatke iz kontakt upita određeno vrijeme na e-mail serveru do završetka pružanja usluge ili odgovora na upit korisnika, ali ne koristimo podatke poslane u upitu za marketinšku namjenu, analitiku ili svjesno ustupanje trećim stranama.

Kolačići

Ukoliko su komentari onemogućeni kao što je trenutno, odnosno kad ne postoji mogućnost komentiranja, naši kolačići ne spremaju nikakve podatke. WordPress kolačići neophodni za funkcioniranje web stranica na WordPress platformi skupljaju svoje podatke, što je u nadležnosti WordPressa. Na taj način ne morate svaki put pretraživati određene pojmove kako biste došli na našu web stranicu, nego Vam je ona, zbog kolačića koji se pohranjuju, odmah dostupna. Ukoliko su komentari omogućeni, ako napišete komentar na našoj web-stranici, možete odabrati spremanje imena, adrese e-pošte i web-stranicu u kolačiće. Ova se opcija nudi kako bismo Vam olakšali ponovno komentiranje (ne morate ponovno unositi iste informacije).

Ugrađeni sadržaj s drugih web-stranica

Članci na ovoj web-stranici mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. video, slike, članke, itd.). Ugrađeni sadržaj s drugih web-stranica se ponaša istovjetno kao da je posjetitelj posjetio tu drugu web-stranicu.

Te web-stranice možda prikupljaju podatke o vama, koriste kolačiće, imaju ugrađeno dodatno praćenje od trećih strana ili nadgledaju Vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na web-stranici.

Analitika

Ne skupljamo analitičke podatke niti koristimo SEO optimizaciju sukladno planu naše web stranice koji zadovoljava naše potrebe.

S kime dijelimo vaše podatke?

Ne dijelimo osobne podatke s drugim stranama. Podatke koje skupljaju kolačići platforme WordPress nisu naša nadležnost niti imamo uvid u iste.

Koliko dugo čuvamo Vaše podatke?

Ukoliko su komentari onemogućeni kao što je trenutno, odnosno kad ne postoji mogućnost komentiranja, ne prikupljamo i ne čuvamo Vaše podatke.
Ukoliko su komentari omogućeni, prilikom upisa komentara, komentar i njegovi meta podaci će biti sačuvani zauvijek kako bismo mogli automatski prepoznati i odobriti buduće komentare, umjesto da ih držimo na čekanju za odobrenje. Administratori web-stranice također mogu vidjeti i urediti taj komentar.

Koja prava imate nad svojim podacima?

Ako ste pisali komentare, možete zatražiti primanje izvozne datoteke osobnih podataka koje imamo o Vama, uključujući sve podatke koje ste nam dostavili. Možete zatražiti brisanje svih osobnih podataka koje ste dostavili kroz komentare. Ovo ne uključuje bilo koje podatke koje smo obavezni držati za administrativne, pravne ili sigurnosne namjene.

Gdje šaljemo vaše podatke?

Komentari posjetitelja mogu se provjeriti putem automatske usluge za otkrivanje neželjene pošte.

Kako štitimo Vaše podatke?

Kako su podaci koje prikupljamo vrlo mali i to samo u određenim situacijama (kad je dozvoljeno komentiranje), nismo razvijali daljnje sigurnosne protokole, osim standardnih koje pruža web hosting.